És az igazán fantasztikus pedig az, hogy immáron te is megveheted ezeket a történelmi léptékkel mérhető jelentőséggel bíró DVD-ket, pólókat vagy éppen bögréket, ugyanis

a tesztidőszak után teljesen megújultan vár a Dumabolt!

Jöjjön hát a már említett 8 bizonyíték!

Érdekesség, hogy a fiatal kadét azért vetette rá magát a nővérre Alfred Eisenstaedt Csók a Times Square-en című fotóján, mert akkor tudta meg, hogy a lány is Kőhalmi Zoltán-rajongó.

Vágási Feri is addig volt menő a Szomszédokban, amíg felméris pólóban osztotta az észt.

A népszerű fekete ruhás ember a gyermeknevelés fortélyait tanulmányozza a népszerű oktatóvideó segítségével, amelyet barátjának is ajánl megnézésre.

Ha jobban megnézzük Vincent Van Gogh Hálószoba Arles-ban című festményét, láthatjuk, hogy az ismert posztimpresszionista festő egy Felméri Péter-idézetes bögréből ivott. A festmény végleges verziójáról lehagyta a bögrét a művész.

Kevesen tudják, de Stanley Kubrick egy Hadházi DVD-t szeretett volna használni fekete obeliszk helyett a 2001: Űrodüsszeia című filmben. Le is forgatta így a jelenetet, de a producerek nem voltak elégedettek és visszacsinálták. Kubrick verziója alatt látható a mozikba került verzió.

Ritkán látott felvétel: Winston Churchill kedvenc dombis pólójában feszít.

A híres festmény születéskor da Vinci a kávészüneteket is megörökítette: Mona Lisa itt éppen kedvenc hadházis bögréjével látható.

És megint csak New York: KAP-bögre és Mogács Bluray-DVD vette át az uralmat a város óriásplakátjain.