Te látod először azt a műsort, amit mások csak hetek múlva a tévében. Elmondhatod, hogy “igen, én ott voltam”. Talán meg is láthatod magad a felvételen, vagy éppen a nevetésed is behallatszik majd.

Mert nevetni biztosan fogsz.

Ketten az úton – Dombóvári István és Aranyosi Péter közös estjének felvétele a Showder Klub bemutatja sorozatban

Egy tévéfelvétel mindig izgalmas:

előfordul, hogy a humorista egyik-másik poénja nem kerül be végül az adásba, viszont TE tudni fogod, hogy elhangzott, mert ott voltál.

Bálint Ferenc a Showder Klub bemutatja sorozatban

Kijelenthetjük, hogy a bakizás általában vicces.

Színházban persze előfordul, hogy inkább kínos, de ha egy humorista csinálja, az még viccesebb is lehet, mint az, amit mondott volna. A bakikat utólag kivágják és nem kerülnek adásba…

Ez volt a Duma Swing tévéfelvétele

Íme a menetrend:

Március 19-én az első etapban Benk Dénes, Musimbe Dávid Dennis, Tóth Edu és Bellus István, a második részben pedig Szobácsi Gergő, Al-Gharati Magyed, Orosz György, Gajdos Zoltán lépnek színpadra.

Április 3-án Dombóvári István, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Janklovics Péter és Ráskó Eszter lesz látható, utánuk pedig Felméri Péter, Kőhalmi Zoltán, Hajdú Balázs, Ács Fruzsina.

Április 16-án először Kőhalmi Zoltán, Mogács Dániel, Beliczai Balázs és Szabó Balázs Máté lép színpadra, őket az Aranyosi Péter-Dombóvári István-Fábry Sándor-Kormos Anett négyes követi.

Április 30-án, az utolsó felvételi napon Kiss Ádám, Csenki Attila, Elek Péter és Hajnóczy Soma lesz látható az első részben, végül Orosz György, Lorán Barnabás, Somogyi András és Maczkó Ádám zárja a tavaszi felvételek sorát.

Ha jegyet vennél, itt találod a felvételek listáját!

Csiribí-csiribá #showderklub #badartomi #rtlklub #magic #standup

A post shared by Showder klub (@showderklubinsta) on