A világ öt legbénább bűvésztrükkjét rendkívül nehéz kiválasztani. Egyrészt azért, mert a mágusok besült varázslatai eleve rendkívül látványosak, tehát a zsűrinek nehéz dolga van, másrészt azért, mert vannak olyan szakemberek – tűznyelők, késdobálók – akiknek a bakijain sajnos nem lehet őszintén nevetni. Mint ahogy nem túl viccesek azok az esetek sem, amikor a mágus – vagy peches asszisztense – életét vesztette a színpadon.

Mindenesetre kiválogattunk néhány nagyon látványosan elrontott trükköt az elmúlt évek kínálatából, kacagjunk térdünket csapkodva az elfuserált varázslatokon!

Csak 18 éven felüliek nézzék meg a trükkös bűvész mutatványát, aki élő adásban a műsorvezető kezén demonstrálja, melyik papírzacskó alatt nincs ott a százas szög.

Egy varázslatos trükk: íme a férfi, aki alól kihúzzák a széket – ezért a földre esik:

Egy őrületes varázslat, amelynek során a teste kettészeletelése meg sem kottyan a szereplőnek, de ami utána jön, azt azért szívesen kihagyta volna.

Hogy ez a lány mit szeretett volna bemutatni, az sajnos nem derül ki, de reméljük, volt biztosításuk.

Egy klasszikus, ami persze, kamu, de attól még csodálatos: a mágia két német fenegyereke:

5+1 gyanánt a végére hagytuk a műfaj zsenijét, aki egyszer sem bakizott élete során. Következzék a varázslatos David Chesterfield:

Ha valaki szeretne tényleg jó trükköket látni egy igazi profitól, aki még vicces is, akkor…

BADÁR & BADÁR: Bűvészet és stand-up
Badár Sándor (humorista) és Badár Tamás (bűvész) közös estje
2018.05.19 – 19:30
Corvin Dumaszínház
Jegyvásárlás

 

Képünkön: Hieronymus Bosch: A bűvész (forrás: Wikipedia)