Kedves olvasó, ezúttal praktikus tippel szolgálunk.

Nézd meg az alábbi videót, és legközelebb próbáld ki a módszert egy dugóban ülve. A forgalom nem lesz kisebb tőle, de a helyzetből fakadó stressz biztosan csökkenni fog.

Houstonban egy soksávos úton kialakult hatalmas dugóban egy autó jelezte, hogy bekéredzkedne a másik sávban haladó jármű elé.

De az utóbbi sofőrje ezt nem hagyta, illetve úgy gondolta, döntsék el igazságosan a szituációt.

A következő megoldást találta ki:

Follow me on INSTAGRAM for more funny videos! @thiskid300Stuck in Houston traffic like always! ? And this guy wanted to get in front of me! And I wasn’t gonna have it TODAY….with out challenging him on a game of Paper-Rock-Sciccors ???? Respect to Josh Argento For being an awesome person!! ?????? #HoustonTraffic #HoustoniansAreCrazyDrivers #Challenge #PaperRockSciccorsChallenge #Lol #HavingFun #MakingTheBestOutofEverything #SubaruOfClearLake #Lecrae

Közzétette: Marco Sanchez – 2018. április 28.

Ha tényleg kipróbálod, két kérésünk lenne: 1. menet közben ne kő-papír-ollózz; 2. vezetés közben ne te vedd videóra mindezt!

Megj.: Kő, papír, olló című előadásunk nincs, de van Fű, körhinta, kiscicák Hajdú Balázzsal és van Szex, pénz és rock&roll Szobácsi Gergővel.