Chris Illuminati főállású apa, aki rendkívül őszinte – és általában nagyon vicces – post it-es jegyzetek formájában tudatja a világgal, milyen nehéz egy apa sorsa. A legjobbak közül válogattunk – az Apák napja tiszteletére.

1. Amikor játékot vásárolok, sosem arra gondolok, mennyire szeret majd játszani vele a gyerek. Az alapján választok, hogy mennyire fáj majd, ha belelépek.

2. Nem bántam meg, hogy gyerekeket vállaltam. Azt bántam meg, hogy megmutattam nekik, hol lakom.

3. Valaki megkérdezte, tartok-e a tárcámban fotókat a feleségemről és a gyerekeimről. Persze, hogy tartok. Hogy emlékeztessenek arra, miért nincs benne pénz.

4. Hívott egy telemarketinges, és közölte, hogy a családfenntartóval szeretne beszélni. Odaadtam a telefont a háromévesnek, és visszamentem nézni a focimeccset.

5. A felnőttek ruháit két kupacba pakoljuk: fehérek és színesek. A gyerekruhák is két kupacba kerülnek: az egyikbe a kakafoltosak, a másikba és az épp összekakáltak.

6. Ha minden alkalommal kaptam volna 1 dollárt, amikor megkérdeztem a gyereket, hogy „most épp miért sírsz?”, az összegyűjtött pénzből most lefizetném a gyereket, hogy fejezze be a sírást.