De szerencsére a rajongók nem tétlenek és van, hogy egész műsorokhoz készítenek magyar feliratot.

Íme egy kedvcsináló válogatás:

A tragikusan fiatalon, mindössze 33 évesen elhunyt Bill Hicks utolsó, Angliában felvett Revelations c. műsora teljes egészében nézhető magyar felirattal és nem is rossz minőségben. Mai napig idézett és szeretett stand-upos.

Dylan Moran a kócos ír hebrencs több film mellékszerepéből lehet ismerős (Haláli hullák hajnala, Notting Hill). Csapongó, szétszórtnak tűnő stílusa és őrült hasonlatai teszik egyedivé.

George Carlin igazi legenda volt, Bill Hicks is az ő köpönyegéből bújt elő. Kíméletlen, őszinte stílusa volt, kőkeményen megmondta a véleményét gyakorlatilag mindenről.

A sok év után a színpadra visszatérő Ricky Gervais műsorai Magyarországon elérhetetlenek, de szerencsére őt is fordítgatják lelkesen magyar rajongók. Itt a vallás kerül célkeresztjébe.

Kevin Hart Amerikában elsősorban mint stand-upos ismert, 70-80 ezres stadionokat tud megtölteni, míg Magyarországon csak színészként ismerjük. De pont olyan színpadon, mint a vásznon is.

Az abszurd, már-már Monty Python-szerű humorban verhetetlen Eddie Izzard műsorai sem hozzáférhetőek Magyarországon, szerencsére tavaly fellépett Budapesten. Több jelenete elérhető magyar felirattal.

Jó böngészést kívánunk a kapcsolódó videók között!