Végre beindul a Dumaszínház Instagram-feedje, remek alkalom erre az ország stand-up fesztiválja, a Dumafüred! Most kiderül, hogy Hadházi, Kőhalmi, Badár vagy Kiss Ádám a színpadon kívül mit csinál Füreden és környékén, mi történik az öltözőben és a backstageben közvetlenül az előadások előtt. Július 20-a és 29-e között, a Dumafüred fesztivál ideje alatt, a humoristák minden eddiginél több élő bejelentkezéssel örvendeztetik meg az érdeklődőket a Facebookon, de ontják majd az Insta-sztorikat is.

Hadháziéknak ezúttal nem lesz idejük csiszolgatni a poénokat, finomítani a vicces ötleteket, mert élőben és azonnal kell válaszolniuk Lovász László kérdéseire, felvetéseire. Lovász kamerája és kíváncsisága kíséri ugyanis őket a Dumafüred fesztivál valamennyi napján és eseményén, ő pedig – ahogy azt a Lakástalkshow-ban megszokhattuk – nem csak kérdez, és megint csak kérdez, de válaszolni is hagyja az interjúalanyt.

Kísérletképp pedig a fellépők néha megjelennek Balatonfüreden Lovász bekamerázott autójában is, így néha élő, mini autós talkshow résztvevőivé válnak.

Bátran mondhatjuk, ilyet még nem látott a Facebook közönsége! És lehet, hogy nem is fog, mert jelen pillanatban még tesztelik a technikát, és vannak gondok. Olyan mennyiségű cuccot kellett beépíteni a csomagtartóba, hogy valószínűleg egy technikusnak majd egész úton ott kell kucorognia. És a tesztvideóban még így sem volt hang az elején! Holnapig van még idő.

Lesz egyébként egyenes adásban közvetített hangbeállás is, és remélhetőleg Kertész Ricsi jóvoltából még a Kékszalag vitorlásversenybe is belepillanthatunk – humoristaszemmel.

Ahogy Lovász fogalmazott: „Az előadások előtt is rendszeresen bejelentkezünk, illetve napközben is próbálok a humoristák közelébe férkőzni és Insta-sztorikkal bemutatni, mi történik Balatonfüreden.” A Dumafüredről élőben küldött spontán és vicces beszélgetéseket tavaly nagyon szerették a világhálón, idén is lesz belőlük bőségesen.