Néha már azt gondoljuk, hogy az internet kifogyott a legszánalmasabb és röhejesebb lemezborítókból, de ilyenkor újra megnyílik egy gödör valahol a világhálón, és újra felböfög ilyen hihetetlen borzalmakat.

“Most köszönjük meg neki” – a Holland Trio vélhetően azt köszöni meg Istennek, hogy balról jobbra haladva növekszik a hajkoronájuk térfogata.

“FoS” – szeretnénk azt hinni, hogy Magyarországon próbált meg befutni ezzel a lemezzel a művész, de valószínűleg nem. Mert akkor lenne önkritikája.

“Segítség!” – áll a borítón. Hirtelenjében megtippelni sem lehet, hogy Pauline vagy Randy akar minél előbb menekülni ebből a láthatóan mérgező párkapcsolatból.

“Az Ő eljövetelének hangjai” – ennek a képnek a huzamosabb ideig tartó nézését 10-ből 1 fogorvos sem ajánlja.

“Táncparti” – Olaf Sveen óriási bulit rendezett, ez látható a harmonikáson is, aki vélhetően élete legjobb estéjét tölti.

A Ku-Klux-Klan-tagok ÚJ KÖNTÖSBEN, Rock and Roll-stílusban.

Nem tudjuk, milyen műfajban alkotott maradandót a BÚJJ ÖSSZE CRAIGGEL című lemez szerzője, de nem is biztos, hogy szeretnénk tudni.

A lemez címe: Amikor Isten rámosolygott Ronald Coyne-ra. Ha nem tudnánk, hogy ez lemezborító, gyászjelentésre tippeltünk volna.

Még sosem volt menőbb tinédzser-party annál, mint amikor a kürtös mókamester és szorulásos barátja beugrott a lányokhoz lazulni.

Nem, a CSODA A HÁZAMBAN című lemez borítójához inkább nem szeretnénk semmit hozzáfűzni.

Forrás: BoredPanda