Biztosan akadnak olyanok, akik már novemberben néha nehezebben alszanak el, mert tudják, hogy most már tényleg ki kéne találni, mi legyen a karácsonyi ajándék. A boltokban egyre nagyobb lesz a tömeg, a csomagszállítás nehézkes lesz, lehet majd azon izgulni, hogy december 23-án megjön-e a futár, esetleg pont itthon lesz, akinek az ajándék jön.

De ennek vége! A Dumaszínház MINDERRE megoldást kínál!

1. Nincs sorbanállás, nincs tömeg

A Dumaszínház jegyeket online megvásárolhatod honlapunkon, ki sem kell tenned a lábad otthonról, sőt, akár most azonnal pontot tehetsz a karácsony előtti ajándékvásárlási hisztéria végére úgy, hogy igazából nem is volt hisztéria.

2. Iszonyatos választék!

December 27-től március 31-ig hihetetlen mennyiségű előadásból választhatsz, és most még biztosan kapsz jegyet kedvenceid előadására!

3. Nem kell várni a házhozszállításra!

A jegyeket a vásárlás után azonnal kinyomtathatod!

4. Kedvezményt is találsz!

A Dumaszínház 15. születésnapja alkalmából holnap indul BIRTHDAYFRIDAY akciónk, melynek keretében hétfő éjfélig jónéhány előadásra 20% kedvezménnyel vehetsz jegyet! Mert nálunk egy nap sem fekete!

5. Könnyű csomagolni

Mindannyian tudjuk, milyen nehéz becsomagolni egy vázát, egy üveg bort, egy furcsa flakonú sampont. Ehhez képest a Dumaszínház jegyek nem szívatnak minket: laposak. Ráadásul most ajándékba itt egy letölthető boríték, amit ha kinyomtatsz, máris megoldódott a csomagolás. Mindezt egy helyben, a gép előtt, kb. 10 perc alatt. És ne legyen lelkiismeretfurdalásod, hogy ennyi idő alatt letudtad a hozzád legközelebb állók karácsonyi meglepetését! Azért, mert profi vagy, senki nem hibáztathat!

+1. Kicsit magadat is megajándékozod!

Ha például párodnak veszel jegyet, nyilván nem egyet veszel, Te is elmész vele megnézni közös kedvenceteket.

És az ajándék: a boríték, amire csak kattintanod kell és kinyomtatni!

Így kívánunk mi nagyon boldog karácsonyt minden kedves nézőnknek!