Nick Harvey zeneszerző rendszeresen tesz fel vicces / érdekes kérdéseket népes (közel harmincezres) twitteres rajongótáborának, és a követők rendre nagyon vicces / érdekes tweetekkel válaszolnak.

A brit zenész most azt kérdezte meg, kinek milyen furcsa szokásai vannak (mert ő például minden este eldugja a bejárati ajtó kulcsát, hogy legidősebb kisfia, aki alvajáró, nehogy kisétáljon az éjszaka közepén).

Mutatjuk a legviccesebb válaszokat:

1. Minden nap üzenetet kell írnom anyukámnak, hogy tudja, épségben hazaértem a munkahelyemről. 51 éves vagyok.

2. Dél-koreai a mosógépünk, és amikor véget ért a szárítóprogram, lejátszik egy kis zenét. A barátnőm és én kitaláltuk, hogy ilyenkor az észak-koreai himnusz csendül fel, ezért akármikor meghalljuk a dallamot, vigyázzba állunk, a szívünkre tesszük a kezünket és mereven bámulunk a távolba.

3. Gyerekkoromban, amikor elmentünk otthonról, a szüleim bekapcsolva hagyták a tévét, hogy elriasszák a betörőket, de anyukám mindig figyelt arra is, hogy nehogy a teleshopon hagyjuk, még a betörők azt hinnék, hogy ennyire egyszerűek vagyunk.

4. Minden nap, amikor lefekszünk aludni, azt mondom a feleségemnek, „I love you”, amire ő azt válaszolja, „I love you too”, mire én megkérdezem: „Mármint a U2 zenekart?” Minden. Áldott. Este.

5. A fiaim 21 illetve 19 évesek. Az idősebb egyetemre jár. Minden este bemegyek a szobájukba és jó éjszakát kívánok nekik, függetlenül attól, hogy épp otthon vannak-e.

Ha nektek is van hülye szokásotok, írjátok meg Facebook-kommentben azonnali hatállyal!