Először tehát öt tény, amit ő maga fontosnak tart magáról:

1.1992-ben született Budapesten, most lett 26 éves, egyedülálló.

2. Budán végezte az óvodát, az általános iskolát, a gimnáziumot, és az egyetemet is. Amikor önállósodott, megnézte az ingatlanárakat, és azonnal Pesten bérelt lakást. Jelenleg is a VIII. kerületben lakik, és imádja a belvárost.

3. 18 éves koráig nyaranta két hónapot a Velencei-tónál, a családi nyaralóban töltött. 17 évesen volt először külföldön – hogy ne legyen túl éles a váltás – természetesen Velencében.

4. Nem vegetáriánus.

5. Pszichológia szakon végzett. Bár egy percet sem dolgozott pszichológusként, azt mondja, ha újra kezdhetné, akkor se tanulna mást.

+1. Pontosan 183 centiméter magas

 

Most pedig következzék mindaz, amit egyáltalán nem akartunk tudni, de mégis kiderült róla, mert elmondta:

1. Gyerekkorában irigylésre méltó mennyiségű műanyag dínót halmozott fel, a gyűjteményt még most is nagy becsben tartja. Nagyjából az összes dinoszaurusz nevére emlékszik.

2. Mivel sok időt töltött a Velencei-tónál, letette a horgászvizsgát. Álmából felkeltve is tudja, mikor ívnak a pontyok.

3. Az idegesíti fel legjobban, ha rossz buszra száll. Talán csak a rosszindulatú emberek húzzák fel még inkább. Ha csak egy megállót utazik, akkor is leül a járműveken. A bérlet árát szereti teljesen kihasználni. Képes akár több megállón keresztül a menetiránynak háttal utazni.

4. Gyerekkorában összesen két háziállata volt: egy hörcsög, Barney és egy nyúl, Zsömi. Szülei állítják: mindkét állat egy nagy mezőn él most is. Fruzsi ebben erősen hisz.

5. Kisbaba korában nagyon sokáig nem mosolygott és nem nevetett. Az egész család próbálkozott azzal, hogy megnevettesse, de semmire sem reagált. Amikor már kezdték feladni, ebédnél valaki kihozott egy nagy tál salátát, amin nagyon elkezdett kacagni. Már akkor is kifinomult volt a humorérzéke.