Bár még a nyár is előttünk van, a Dumaszínház már az év végi, ünnepi időszakra is gondol. Szilveszterkor, azaz december 31-én 14 órakor lép fel Kovács András Péter a Budapest Kongresszusi Központban. A Dumaszínház a jegybevételből több millió forintot ajánl fel a Családok Átmeneti Otthonának, amely nehéz helyzetbe került kisgyermekes anyákat és családokat fogad be.

– Évről-évre fellépnek a Dumaszínház társulatának tagjai a Budapest Kongresszusi Központban, és ezt mindannyian különleges élményként éljük meg – mondja Kovács András Péter. – Örülök, hogy az én szilveszteri fellépésem ezúttal nem csak a helyszín nagysága és az időpont miatt lesz különleges, hanem, mert az egyik célja is az. A Dumaszínház a bevétel jelentős részével a Családok Átmeneti Otthonát támogatja majd. Azt az éppen 25 éves intézményt, amelyik egyebek mellett krízisközpontot és anyaotthont működtet, lakhatási nehézségekkel küzdő családokat fogad be.

Szerencsére a stand-up nekem megadta a lehetőséget, hogy a családomnak megteremtsem a biztonságot, a nyugalmat, és jó érzés, hogy most más családoknak is segíthetek, segíthetünk.

Ráadásul ez lesz az Életed filmje című estem búcsúelőadása, és ez a műsor nemcsak a felhőtlen szórakozásról szól, vannak mélyebb rétegei is. Méltó befejezése lesz a sorozatnak, bár, ha sokan lesznek még kíváncsiak rá, néha talán összeállok magammal egy-egy búcsúkoncert erejéig.

A jegyek már kaphatók az előadásra, ha szeretnél ott lenni, a cikk alatt megtalálod a linket!