A Nem Adom Fel Kávézó és Étterem Budapest első, fogyatékossággal élő emberek által alapított kávézója, ahol maguk a fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű emberek készítik és szolgálják fel az ételeket és az italokat, illetve közreműködnek a programok szervezésében és lebonyolításában.

A Nem Adom Fel Kávézó és Étterem számos zenei, filmes és egyéb eseménynek ad helyet, így a Kávéházi beszélgetések Kiss Katával elnevezésű programnak is, melyben havonta egyszer, a kilenc éve látását vesztett Kiss Kata beszélget sikeres nőkkel. Június 7-én Ráskó Eszter, Ács Fruzsina  és Kormos Anett lesz a meghívott vendég.

 

– Úgy tervezzük, érdekes és vidám beszélgetés lesz ez a Dumaszínház humoristáival a munkájukról, az életükről, a mindennapjaikról – mondja Kiss Kata –, már csak azért is, mert ez a hely nem a szomorkodásról szól. Ez nem torzcirkusz és sérült ember simogató, hanem egy olyan hely, amely szeretné oldani azt a zavart, ami akkor jelentkezik, amikor valaki sérült, vagy fogyatékossággal élő emberrel találkozik. Jó lenne, ha minél többen jönnének!

 

 

június 7. 19.00-21.00

Kávéházi beszélgetés Kiss Katával, vendégek: Ráskó Eszter, Ács Fruzsina, Kormos Anett

Helyszín: Nem Adom Fel Kávézó és Étterem

(VIII. kerület, Magdolna u. 1.)

A belépés ingyenes