A csodálkozásban Tóth Edu segít, az értetlenkedésben Kovács András Péter, Kormos Anett pedig megmutatja, milyen kicsi az, ami kicsi…

Mostantól ugyanis a Viber-chatekben már használható az a GIF-csomag, amit a Dumaszínház és a Viber közösen készített. Tóth Edun, Kovács András Péteren és Kormos Anetten kívül felbukkan még Kőhalmi Zoltán és Csenki Attila, de rövidesen jönnek a többiek is.

GYERE A VIBERRE ÉS PRÓBÁLD KI!

A használat végtelenül egyszerű! Ha még nincs Vibered, töltsd le, és hagyd, hogy a kontaktjaidhoz hozzáférjen, mert azonnal a lehetőségek végtelen tárháza nyílik meg előtted a barátaiddal való kapcsolattartásra!

Válassz egy ismerőst, akivel szívesen csetelnél, koppints a nevére és máris írhatsz neki!

Ugyanitt találod meg a további lehetőségeket is: például a matricás gomb mögött is ott vagyunk (használd bátran a Dumaszínház rendkívül szórakoztató matricáit!), legújabban pedig már a GIF-gombra koppintva is megtalálsz minket!

Keresd a Dumaszínház D-betűjét, és válogass a rengeteg friss GIF-ünkből, amit sehol máshol nem találsz meg!

Ha pedig még lejjebb görgetsz, találsz egy “Következő” gombot a további GIF-ekkel!

Készült egy felmérés a Viberről, ami szerint a felhasználók fele rendszeresen használja beszélgetéseiben a csatornán elérhető matricákat, közel 40 százalékuk vicces élethelyzet bemutatására keresi a legpoénosabb képes megoldásokat. A jövőben a Dumaszínház népszerű humoristái is segítenek ebben – most már GIF-ekként is!