A Dumaszínházban szeptember 26-án lesz a bemutatója Hajnóczy Soma bűvészvilágbajnok Lehetetlen című önálló estjének. Zene, stand-up, de elsősorban bűvészmutatványok szórakoztatják majd a nézőket. Soma azt ígéri: a kedvenc trükkjeivel kápráztatja a nagyérdeműt, és nevetni is lehet majd.

A műsor címe az, hogy Lehetetlen, de te tartottál különféle cégeknél motivációs előadásokat arról, hogy semmi sem lehetetlen. Most akkor mi az igazság?

Természetesen az utóbbi. A Dumaszínházban nemsokára látható új önálló estemnek, bár tényleg az a címe, hogy Lehetetlen, de a műsor pont azt fogja bizonyítani, hogy semmi sem lehetetlen.

Miben lesz más ez a műsor, mint az eddigiek?

Elsősorban abban, hogy ez lesz az első önálló estem a Dumaszínházban. A nézők azokat a számokat láthatják, amiket a legszívesebben csinálok. A kedvenceimet mutatom be.

Best of Soma. A legjobbak, a legbonyolultabbak?

Best of Soma, mondhatjuk így is. Bár szerintem egy trükk lehet bármilyen egyszerű, a fontos az, hogy jól legyen előadva. Mesterem, Molnár Gergely mondta mindig, hogy nincs rossz trükk, csak rosszul előadott trükk van. Nemrég láttam egy New York-i kollégám műsorát, aki egy ujj guillotine-nal mutatott be egy trükköt, amelyben egy néző ujját vágta le majdnem.

Az ujj guillotine egy tipikus bűvészbolti kellék kezdőknek, de ez a barátom mégis úgy adta elő ezt a számot, hogy a közönség remegett az izgalomtól. Még én is izgultam, pedig én tudtam, hogy csinálja. Ami igazán fantasztikussá tud tenni egy produkciót az nem más, mint az előadó. A trükkök csak másodlagosak.