Aki már utazott repülőn (és ki merte nyitni útközben a szemét), bizonyára találkozott már fura fazonokkal. Olyannal, aki a felszállás után 10 másodperccel már hátra akar dőlni, vagy aki indokolatlan pillanatokban is lenyitja a tálcáját – és hasonlók. De kitalálni sem tudnánk olyan figurákat, mint akikről az alábbi, a Twitteren megosztott esetekben írnak.

1. Három órája várunk, hogy elinduljon a gépünk, úgyhogy azt tettem, amit bárki más csinált volna, ha unatkozik: a Tinderen néztem a pasikat. Egyszer csak a mögöttem ülő fickó ilyet szól: „uh, erre nemet mondtál?” – ÉS AZ A CSÁVÓ VOLT, AKIT AZ IMÉNT BALRA HÚZTAM.

2. A mellettem ülő hölgy megette a vacsorámat. A magyarázata így hangzott: „ön aludt, én meg nem akartam, hogy az étel kihűljön, és megromoljon”. Lenyűgöző a bátorsága, felnézek rá.

3. Rábukkantam a világ legzavarbaejtőbb emberére: egy nőre, aki fizetett a gépen a WiFi-ért, és az iPadjén az American Airlines magazin digitális verzióját olvasgatta.

4. Remek ötlet volt, hogy tonhalas szendvicset hoztam a gépre. Mindenki bámul, lerí róluk, hogy arra gondolnak: ez miért nem nekik jutott eszükbe.

5. Láttam egy fickót a gépemen, aki láthatóan minden különösebb ok nélkül elővette a telefonját, összeadott rajta 200-at 300-zal (500 jött ki), aztán elrakta a készüléket.

6. Van a gépünkön egy női társaság, az egyikük „épp elvált” feliratú pólót visel, a többiek trikójára „válás utáni támogató csoport” van írva, és mind tök részegek. Na, az ilyen típusú barát az, akire mindenkinek szüksége van.

7. Valakinek a gépen olyan erős parfümszaga volt, hogy reménykedtem, hátha történik egy aprócska repülőbaleset, és leesnek az oxigénmaszkok.

8. Imádom a műsort, amit a mellettem ülő srác néz (MIÉRT ZUHANNAK LE A GÉPEK?)