A Twitteren egy user megkérdezte az ügyfelekkel napi szinten találkozó, beszélő embereket (bolti eladókat és másokat), hogy mi volt a legborzasztóbb élményük egy-egy kuncsafttal. Szép történetek érkeztek… A BoredPanda válogatásából válogattunk:

 

Benzinkúton dolgoztam, és egyszer egy idősebb fickó tankolás után szólt, hogy kéri vissza a pénzét, mert MEGGONDOLTA MAGÁT. El kellett magyaráznom neki, hogy miután a benzin már a kocsijában van, nem nagyon tudok mit tenni. Először morcos lett, és követelte, hogy szívjuk ki a benzint, aztán inkább elviharzott.

***

Egyszer 1200 dollár értékben vásárolt valaki apró üveg dekortárgyakat, minden darabot egyesével be kellett csomagolnom. Aztán mindet kicsomagoltatta velem, mert biztos volt benne, hogy a bankkártyáját is véletlenül becsomagoltam. A kártya a pénztárcájában volt. A kocsijában.

***

Állateledel és állatfelszerelés áruházban dolgozom. Egy ügyfél telefonon akart a kutyájának egy játékot rendelni, de nem tudta, milyen legyen. Az összes kutyajátékot a telefonhoz kellett vinnem, és egyenként belecsipogtatni a telefonba, hogy ki tudja választani a megfelelőt.

***

Egy kocsmában dolgoztam. Egy lány egyszer záráskor szólt, hogy elhagyta a sportóráját, úgyhogy megengedtük, hogy keresse meg. Egy órával később szóltunk neki, hogy zárnunk kell, ő pedig elkezdett velünk üvöltözni, hogy „törvénybe ütköző cselekedet bezárni, hogyha valaki elveszített valamit az ingatlanodban”, és ránk hívta a rendőrséget.

***

Szabadtéri teniszpályát üzemeltettünk, és az egyik fickó rendszeresen odatelefonált, hogy esik-e az eső. Öt háznyira lakott.

***

Thaiföldön dolgoztam egy thai étteremben, ahol egy vendég vitába keveredett a thai tulajdonossal, hogy nem jó a vörös curry, mert nem úgy néz ki, mint amit Los Angelesben kapott.

***

Egy nőnek bepakoltam a megvásárolt termékeit a pénztárnál. Ő betette a bevásárlókocsiba, amit utána tiszta erőből nekitolt egy üvegablaknak. Hátrafordult, és megkérdezte: Itt miért nincs egy ajtó? Nem kellene itt lennie egy ajtónak?

 

Ha élőben hallgatnál őrült sztorikat:

Ricsifiú: A szabolcsi Picasso – Kertész Ricsi önálló estje
2020.02.12 – 19:00
KOMPÓT DUMAKLUB
Jegyvásárlás