Óriási sikerrel – és vicces közjátékokkal – zajlott Kovács András Péter Életed filmje című estjének tévéfelvétele.

Úgy érzem, ez eddigi pályafutásom legjobb estje, úgyhogy nagyon készültem erre a felvételre, és nagyon izgultam. A közönség fergeteges volt, és nagyon türelmes

– mesélte nekünk KAP, mire természetesen visszakérdeztünk, miért kellett türelmesnek lennie a kedves nézőknek. A humorista elárulta:

Tizenöt perc után a rendezőasszisztens feljött a színpadra, és a fülembe súgta, hogy az utolsó három percet meg kellene ismételni, mert egy poloska volt a vállamon.

Az illetéktelenül ott tartózkodó állatkát a rendezőasszisztens eltávolította (KAP szerint ezért nem is biztos, hogy a tévés verzió végén ki lesz írva, hogy a forgatás során nem sérült meg állat), a humorista pedig megoldotta a három perces visszatekerést, úgy, hogy közben természetesen reflektált is a vicces közjátékra.

A technika ördöge is váltott jegyet az előadásra: KAP elmesélte, hogy az első felvonás végén volt egy dala, de nem szólalt meg rendesen a gitár, ezért a humorista pár percig – amíg a hangmérnökök hibaelhárítással foglalkoztak – dalokkal szórakoztatta a közönséget.

Lehetett kérni számot, a stand-up est pedig odáig fajult, hogy többen mobiltelefonnal világítva integettek, dülöngéltek.

 

Megnéznéd KAP-ot élőben? Itt találod az előadásokat.