Erős promóvideó készült Ráskó Eszter Nagyárpi című önálló estjéhez – drag queenekkel, Tereskova-zenével és sok pezsgővel.

Eszter elmesélte, hogy egy backstage-jelenetet képzeltek el, a színpadra lépés előtti készülődés pillanatait láthatjuk. A promót Kiss Ádám gyártócége, a Sunny Studio készítette, a film Majoros Dani munkája. A helyszínről a következőket tudtuk meg:

A Blondie nevű helyen forgattuk, ahol amúgy is gyakran lógunk: ez egy kulturális hely, remek közösségi élettel, sok kultikus arccal. Azé a kandúré, aki a Nagyárpit kiabálja benne.

Rajta – és a film végén feltűnő Ács Fruzsinán – kívül ismert drag queenek szerepelnek a videóban: Betty Blue, Medusa, Queen Miasma. Ráskó szerint nagyon vicces volt a közös munka: „a kabaré a vérükben van.” Persze, hiszen – ahogy Eszter elmondta – ők is humoristák, csak a kabaré műfajában alkotnak maradandót – hétvégente.

Ha lenne szakszervezetünk, biztos, hogy közös lenne.

A kisfilm különlegessége, hogy szinte egy snitt az egész, összesen két vágás van benne, ezért aztán elég sokszor fel kellett venni, hogy „mindenki a helyén legyen”. A forgatás körülményeiről még annyit árult el a humorista, hogy kicsit elkalkulálták a cateringet:

Nyolc üveg proseccóval készültem, de ez elég hamar elfogyott, így két gömb Unicum is belement a közösbe.

Ha még nem láttad, azonnal kattints:

 

Ráskó Eszter élőben:
NagyÁrpi – Ráskó Eszter önálló estje, vendég: Ács Fruzsina
2020.04.09. – 18:00
Budapest – Csili Művelődési Központ
Jegyvásárlás