Különleges premier a Duma TV-n!

Május 29-étől egy héten át látható a Szomszédnéni Produkciós Iroda Anti-motiváció című önálló estje a Dumaszínház streaming szolgáltatásán, a Duma TV-n. Az est több szempontból is történelmi, ugyanis a Dumaszínházban forgott, de közönség nélkül, és ez lesz az első est a DumaTv-n, ami kölcsönözhető lesz, tehát havi előfizetés nélkül is megtekinthető.

„Egy egész estés online műsor, azoknak, akik előtt, ha bezáródik egy ajtó, akkor nem egy ablak nyílik ki, hanem beázik a tető is. Légy részese a Szomszédnéni járványbiztos anti-motivációs tréningjének, egy vadonatúj előadásnak, amit a napokban rögzítettünk a Dumaszínházban – közönség nélkül. Ha továbbra is a szépséget látod a semmittevésben, és a tökéletes világ számodra nem az, amiben mindent elérhetsz, hanem az, amelyik minden irányba lejt, akkor ez az est neked szól”

–  így ajánlják a szomszédnénik az estet, és ebből kiderül, hogy a jelenlegi körülmények miatt nézők hiányában vették fel Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs előadását. Utóbbit kérdeztük a sajátos körülményekről.

„Furcsa volt, egyrészt értelmét veszítette, hogy egymás mellett állva előrefelé beszélünk. Ugyebár így szoktuk meg, hiszen arra szokott lenni a közönség. Most rájöttünk, hogy érdemesebb úgy felvenni több jelenetet, hogy egymással szemben vagyunk. Teljesen új helyzet volt, de ha belegondolunk, sokkal életszerűbb, hogy így beszélgetünk.”

A humoristát arról is kérdeztük, milyen volt tök csöndben állni a poénok elhangzása után:

„Kicsit olyan volt, mint amikor mindenki meghal a bolygón, és már csak te maradsz és úgy poénkodsz.”

A műsor a dumatv.hu/szomszedneni címen (vagy a Duma Tv főoldaláról) érhető el, és egy hétig kölcsönözhető – akár előfizetés nélkül is – 490 forintért. A Duma TV-előfizetőknek természetesen az előfizetésben benne van a hozzáférés.