Vége ennek a több hónapos őrületnek, ismét a régi mederben folytatódhat az élet, és ez igaz a stand-up előadások látogatására is.

Az illetékes minisztériumtól kapott tájékoztatás szerint a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló 2020. évi LVII. törvény értelmében zárt helyen vagy szabadtéren tartott kulturális rendezvény minden további korlátozás nélkül látogatható, megtartható.

Íme a legfontosabb tudnivalók:

  • Ismét teljes létszámmal látogathatók az előadások!
  • Az elmaradt előadások pótlásának sincs akadálya!
  • Lesz esőhelyszín a Dumafüreden, és a régi, jól megszokott nézőtéren tudják élvezni az előadásokat.
  • A nagy sikerre való tekintettel továbbra is lesznek szabadtéri előadások a Budapest Parkban, és tervezzük a szabadtéri helyszínek bővítését is.

A Corvin Dumaszínház a karantén alatt teljes ráncfelvarrást kapott, kifestettünk, számos széket felújítottunk és az EMMI támogatásával teljes egészében megújult a színpadi világítás, ami energiatakarékosabb lett és kevesebb hőt bocsát ki. A higiéniában is arra törekszünk, hogy megelőzzük a fertőzéseket, a személyzet továbbra is maszkban végzi munkáját, folyamatosan gondoskodunk a kézfertőtlenítőkről és a fertőtlenítő takarításról.

Mindenkinek javasoljuk, hogy használja ki a nyári hónapokat a Dumaszínház előadásokra, mivel az őszi pótlások miatt ismét lehet, hogy hónapokat kell majd várni arra, hogy kedvenc előadójára jegyet kapjon.