Amellett, hogy érdemes a lehető legkomolyabban venni a járványt, azért nem árt, ha közben próbálunk nevetéssel is oldani a feszültségünkön. Úgyis vírusként (hahaha!) terjednek a közösségi oldalakon a covid-járvánnyal és a pandémia IQ-bajnokaival, azaz a covidiótákkal kapcsolatos beszólások, poénok, nézzünk párat:

 

Ugye egyetértünk abban, hogy 2015-ben a világon egyetlen ember sem válaszolt helyesen arra a kérdésre, hogy „Hol látod magad 5 év múlva?”

***

Felirat egy étterem bejáratán:
Ha azt állítod, hogy egészségügyi okokból nem viselhetsz maszkot, tedd fel magadnak a kérdést: tényleg el kell menned egy bárba / étterembe egy világjárvány idején?

­­­***

Ugye a kocsiba szállva más is úgy szokta lerántani a maszkot magáról, mintha épp egy sikertelen műtétet hajtott volna végre a Grace klinikán?

***

Egy Neil nevű user Twitter-posztja:
Ha a túléléshez szükségünk lenne maszkra, akkor az evolúció során már növesztettünk volna. De nem növesztettünk. Van orrunk, szánk és vannak légútaink. Nem természetes a maszkviselés, és ezen semennyi kormánypropaganda nem változtathat.
Komment:
Neil, te hordasz cipőt?

***

Terveztem egy maszkot azoknak, akik szeretnék biztonságban tudni magukat, mégis úgy akarnak kinézni, mint egy kib@szott idióta.

***

Optimista: a pohár félig tele van.
Pesszimista: a pohár félig üres.
2020: Ez pisi, ugye?

Humor élőben:
Nem azért mondom! – A Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estje
ZENEBU@IK – Janklovics Péter és Elek Péter közös estje
„A SZ€X a lelke mindennek?” – Benk Dénes és Csenki Attila közös estje