Már most bajban vagy, hogy kinek mit adsz majd karácsonyra? Közeleg egy szülinap a családban, de tanácstalan vagy, mivel lepd meg az ünnepeltet? Elvinnéd anyut vagy a párodat egy jó kis Dumaszínház előadásra, de a mostani helyzetben bizonytalan, hogy meg lesz-e tartva a fellépés, nem tudod, hogy el tudtok-e majd menni rá, esetleg abban nem vagy biztos, hogy ki a szeretted kedvenc fellépője?

Ilyen esetekben a legjobb megoldás a vadonatúj Dumaszínház ajándékutalvány, ami a megvásárlás félévét követő félév utolsó napjáig válható be Dumaszínház belépőjegyre. Tehát ha valaki például 2020 novemberében vesz nálunk ajándékutalványt, akkor 2021. június 30-ig bármelyik előadásra el tud menni vele, ami addig elérhető a Dumaszínház oldalán. Persze ha csak 2021. január 1-jén vásárol belőle, akkor egészen 2021. december 31-ig lehetősége van felhasználni azt.

Az ajándékutalvány 3000, 4000 és 5000 forintos címletekben kapható, amelyekből a beváltásukkor készpénzt ugyan nem áll módunkban visszaadni, azonban ha a címlet kisebb, mint a megvásárolni kívánt jegy értéke, akkor az utalvány készpénzzel természetesen kiegészíthető.

Online a jegyvásárláskor, személyesen pedig a jegypénztárban használható fel, egyéb termék vásárlására, online előadásokra vagy DumaTV előfizetésre nem alkalmas, visszaváltására sajnos nincs lehetőség.

Szerezd be most az ajándékokat: https://dumaszinhaz.jegy.hu/gift