Amint az nemrég közhírré tétetett, három új est érkezik a Dumaszínház színpadára: Aranyosi Péter a Mesteremberek, Hadházi László a Légy férfi című előadást hozza, továbbá jön a Zöld stand-up – Est a fenntarthatóságról, méghozzá Litkai Gergely, Janklovics Péter és Szabó Balázs Máté főszereplésével.

Aranyosi Pétert kérdeztük: mit várhatunk a Mesteremberekről?

A téma onnan jött, hogy rengetegszer építkeztünk, nagy felújító vagyok, imádok barkács-áruházakba járni. Hihetetlen mennyiségű mesteremberrel hozott már össze a sors, akik nagyon sokat meséltek, rengeteg sztorit megéltem velük.

A mesteremberek alatt azonban nem csak az épületek felújítását végző szakikat érti Aranyosi Péter: a burkolótól a nőgyógyászig rengeteg szakma képviselőjéről szó lesz. És fellép egy special guest is: néhány előadáson Tuba István, a Dumaszínház korábbi fotósa is jelen lesz, aki a testvéréről mesél majd:

Pista testvére mesterember, aki annyi sérülést szedett össze, hogy pályafutása alatt többet szenvedett, mint a 6. német hadsereg Sztálingrádban. Rambo hozzá képest ipari tanuló.

Mesteremberek – Aranyosi Péter önálló estje
főpróba: június 4. 19.00 Kompót
bemutató: június 15. 19.30 Corvin
Jegyvásárlás

Légy férfi! – Hadházi László önálló estje
(Az előadás védettségi igazolvány nélkül is látogatható)
bemutató: június 20. 17.00 Városmajori Szabadtéri Színpad

Zöld stand-up – Est a fenntarthatóságról: Litkai, Janklovics, Szabó Balázs
főpróba: június 12. és június 18. 21.00! Kompót
bemutató: június 30. 19.00 Kompót