A Dumaszínház közel húsz éves történelme alatt sok (száz)ezer rajongója lett a stand-up comedy műfajának. Rengeteg fanatikusról tudunk, akik kívülről fújják a poénokat, vagy akik szinte minden előadást láttak már. Azonban akiről most lesz szó, kicsit még a rajongók közül is kitűnik: rajta ugyanis messziről látni, hogy standup-őrült.

Norbert 31 éves, Budapesten él. Imádja a stand-upot, a mozizást, a filmeket és a rockzenét, ezek első ránézésre is kiderülnek róla, méghozzá a tetoválásai alapján.

Az első tetoválásom 2010-ben készült, egy Sex Action-logó volt

– mesélte el humorszakmai portálunknak a rajongó, majd rátért a dumaszínházas tetkók történetére:

Először egy Duma Swing tetkó került a kézfejemre, 2018-ban. Nagyon sokat jártunk édesapámmal a fellépésekre. Ő sajnos már nincs köztünk, de én azóta is rendszeresen járok az előadásokra. A portrék közül az első tavaly ősszel készült: feltetováltattam a Mestert, vagyis Mogács Dánielt, ő az egyik kedvenc stand-uposom. Utána jöttek a többiek: KAP, Janklovics Péter, és most a napokban tetováltattam magamra Kiss Ádámot.

Az ötlet amúgy onnan jött, hogy a rockzenekarok logója után Norbiban felmerült, hogy mivel még a lábán van hely, a kedvenc humoristáit is magára varratja a Blaha Lujza tér közelében található szalonban. Természetesen megkérdeztük tőle, hogy az érintettek látták-e már a portrékat:

Látták, eléggé meglepődtek, de tetszett nekik. Azt mondták, megtisztelő a dolog, remélik, nem fogom megbánni. Biztos, hogy nem.

Norbi azt is elárulta, tervben van még néhány humorista-portré felvarratása, de ennél több részletet nem árult el…