Attól, hogy a karantén-időszak után ismét lehet járni stand-up előadásokra, nem jeleni azt, hogy kisebb fokozatra kapcsolt volna a Dumaszínház streaming-szolgáltatása, a DumaTV, hiszen van, aki jobban szeret otthon, a kanapéjáról – ezt mindig így szokták írni, de simán lehet, hogy fotelből, bárszékről vagy stokiról – nézni vicces tartalmakat. Van, akit zavar, hogy másokkal kell egy teremben tartózkodni, esetleg nem szeret utazgatni – számukra jó hír, továbbra is rengeteg tartalom érhető el a DumaTV-n, sőt: most még újabbak érkeznek! Csak hogy néhány példát említsünk:

  • Havonta jelennek meg a felületen a Duma Aktuál legújabb részei (először online előadásként tekinthetők meg, utána kerülnek be a kínálatba).
  • Jön Kovács András Péter nemrég beharangozott új road movie-ja, a KAP on the road.
  • Felkerülnek Tóth Edu munka közben ivós interjúsorozata, a Sörözz velem epizódjai, amikben a humorista ismert és érdekes emberekkel beszélget (Michelisz Norberttől a Punnany Massif énekeséig)
  • És KAP minifilmjei a Mélyyvíztől  a Mélygarázson át a Mélynyomóig.

Summa summárum: mostantól még inkább érdemes rendszeresen ránézni a DumaTV nyitóoldalára! Aki pedig maradna inkább az élő színházélménynél, nézze meg az aktuális előadások listáját, még el lehet csípni pár jegyet!