Véletlenül szingli?! – ez a címe Ács Fruzsina önálló estjének, amit december 3-án láthatunk a Comedy Central műsorán. Megkérdeztük a humoristát, mit várhatunk a műsortól; Fruzsi először is elmondta, kinek szól az estje:

A szingliknek aktuális. Az egykori szingliknek nosztalgikus. A jövendőbeli szingliknek pedig felkészítő jellegű.

Az önálló esten szó esik párkeresésről, kapcsolatról, és természetesen a szingliségről, de, ahogy a humorista mondja, az is kiderül, hogy

szinglinek azért nem mindig feltétlenül nyomorult dolog. Annyi a rossz randi, hogy van, amikor az ember inkább a szingliséget választja.

Fruzsi mesél arról, hogy szingliként milyen a gyerekvállaláshoz való hozzáállása, és persze az ezzel kapcsolatos társadalmi nyomásról is szót ejt. Megkérdeztük tőle azt is, milyennek érezte a nyilvános tévéfelvételt, és hogy mennyire más úgy stand-upolni, hogy kamerák veszik minden szavát és mozdulatát.

Nagyon izgatott voltam, a közönség szuper volt, szerettem. Hát igen, a kamerák előtt nem egyszerű: ami ott egyszer megtörténik, az megtörtént és úgy marad. Ha valami netán nem úgy sikerül, nem tudod azt mondani, hogy „ez most nem volt jó, de két hónapja Csornán szakadtak rajta a nézők”.

 

Véletlenül szingli?! Ács Fruzsina önálló estje, Comedy Central, december 3. péntek 21:00, ismétlés: december 5., vasárnap 21:00.

És ha élőben néznéd meg a humorista stand-upját:

All stars – Kiss Ádám, Kovács András Péter, Beliczai Balázs, műsorvezető: Ács Fruzsina
2021.12.06. – 19:30
Corvin Dumaszínház
Jegyvásárlás