Sokan tudják, hogy a Békével jöttünk című előadásban Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis arról mesélnek, milyen józsefvárosi romaként és terézvárosi afrikaiként felnőni, élni Magyarországon; közben pedig előkerülnek teljesen más témák is, például az apaság. A két humorista amúgy is különleges előadásának lesz egy még extrább verziója: szilveszterkor is előadják, méghozzá több száz ember előtt, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ színpadán.

Musimbe Dávid Dennist – a többi között – arról kérdeztük, mennyiben lesz más ez az előadás, mint a többi.

Túl azon, hogy szilveszterkor lépünk fel, különlegesség lesz a helyszín is, hiszen nagy hely, várhatóan sok néző lesz, és az is mindig változatossá teszi ezeket az esteket, hogy elég sokat imprózunk meg cimbizünk a közönséggel.

Egy átlagos stand-up előadáshoz képest az is szokatlan, hogy az est nagy részében együtt áll a színpadon a két humorista:

Laci kezdi, aztán feljövök én is, és onnantól felváltva sztorizunk, néha pedig együtt is. Az est leginkább a sztereotípiák, előítéletek lerombolásáról szól. Ahogy Lacika mindig elmondja: „egy cigány meg egy feka áll a színpadon: mi dolgozunk, ők meg pihennek”. Egyébként sok olyan visszajelzést kapunk, hogy ebben a hülye covidos időszakban végre ki tudtak kapcsolni az emberek, és egy kis időre elfelejthették ezt a szart. Az emberek jobban ki vannak éhezve a humorra, és az előadás elejétől kezdve felszabadultan nevetnek.

 

Békével jöttünk – Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis közös estje
2021.12.31. – 18:00
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
Jegyvásárlás