Az a hír járja, hogy megújul a Dumaszínház saját streaming-szolgáltatása. De vajon tényleg igaz? Erről kérdeztük Litkai Gergelyt.

 

Igaz a hír, tényleg megújul a DumaTV?

Igen.

Nagyszerű! Bizonyára érkezik számos új tartalom a platformra, jól sejtjük?

Igen.

Nagyon jól hangzik! Mit lehet már most tudni ezekről a friss tartalmakról?

Indul a Katalin Show Edinával, ami a nevéből adódóan egy talkshow Pottyondy Edinával, aki nem Katalin, viszont az Edina Show-t túlzottan nagyképűnek gondolta. Számos új önálló est is elindíthatóvá és megállíthatóvá válik, sőt akár újranézhető is lesz. A Szomszédnéni Produkciós Iroda és Litkai Gergely új korporét (céges) tematikájú önálló estje, illetve folyamatosan, havonta érkeznek az új Duma Aktuálok, ami választások idején és a felfokozott nemzetközi helyzetben szinte kihagyhatatlan. Emellett hamarosan rendszeresen jönnek új Duma Impró részek is.

A tartalomhoz a forma is változik?

Igen, kicsit fejlesztünk,  pontosabban folyamatosan. Változnak a kategóriák, áttekinthetőbb lesz a felület.

Új előfizetői csomagok is megjelennek netán?

Igen.

Szuper! Ezekről el lehet árulni már most valamit?

Igen, lesznek olcsóbb csomagok is azoknak, akik nem túl elkötelezett rajongók, de néznének szívesen tartalmakat, és lesz mindent magában foglaló VIP-csomag is, ahol gyakorlatilag minden tartalomhoz és élő előadáshoz is hozzá lehet férni.

Aki még nem DumaTV előfizető, vagy ne adj Isten még nem is hallott a szolgáltatásról, annak hogyan foglalná össze a lényegét? Miért ajánlaná neki?

Ez egy olyan YouTube, ahol nincsen MiniFeri reklám és Palikázó jelölt promóció, és egy csomó olyan dolog is fent van, ami nincs a YouTube-on. Tehát szinte Netflix, csak a felesleges indiai sorozatok nélkül.

 

Itt találod a DumaTV-t.