Április 1-jén lesz 10 éve, hogy kinyitotta kapuit a Corvin Dumaszínház.

A jubileumot szeretnénk megünnepelni visszaemlékezésekkel (ezeket alább olvashatod) és egy különleges akcióval is: április 1-én reggel 09:00-től április 3-a 23:59-ig bizonyos előadásokra 20% kedvezménnyel vásárolhatsz jegyet.

Beszélgettünk több humoristával is az emlékekről, és megkértük őket, meséljék el, mi volt számukra a legviccesebb / leginkább meghatározó est vagy pillanat az elmúlt tíz évben. Nézzük, mit válaszoltak:

Bellus István:

Aznap, amikor Dombi kollégám 40 éves lett, éppen közösen léptünk fel a Corvinban. Megszerveztem, hogy az előadás végére jöjjön oda minden humorista, aki ráér, és éppen nem az ország másik felében lép fel. Leszerveztem az RTL Klub Fókusz stábját, volt egy hatalmas torta is, amit meghajlás után betoltak a színpadra. Mindezt úgy, hogy Dombi a lelkemre kötötte, nehogy valamit szervezzek neki. Mivel pár hónappal előtte az én 50. születésnapom megszervezésében ő is jelentős szerepet vállalt, ezért figyelmen kívül hagytam a kérését. Először láttam is némi haragot a szemeiben, de mivel a közönség is egy emberként énekelte velünk a Happy Birthday-t, lassan feloldódott és pár órával később már önfeledten énekelte a KFT-től az Afrikát.

Elek Péter:

A legemlékezetesebb az a pillanat volt, amikor legelőször beléptem a Corvin épületébe, 2016 tavaszán. A Magyarország, szereplek! felvétele zajlott ott, akkor álltam először színpadra, és nagyon nagy élmény volt. Előtte annyira féltem hogy délelőtt 11-től este fél nyolcig olyan négyszer határoztam el, hogy inkább hazamegyek. Aztán azóta ez a rettegett, stresszes hely már hazai pálya lett.

Hajdú Balázs:

A kedvenc estém az volt, amikor Stefanovics Angélával a „Vers mindegy, kinek” című műsorban egy Demjén Rózsi számot szavaltunk, ami egy szerelmes szösszenet volt, és nagyon vicces lett. Azért volt különleges, mert más volt, mint a megszokott.

Szupkay Viktor:

A legemlékezetesebb este: amikor műsorvezető voltam, és már a bemelegítéskor is hangos volt a VIP-szektorban két asztal. Azt hittem nekem örülnek. Felkonferáltam Hadházit, majd mire az öltözőbe értem, hallom, hogy dübörgés és ordibálás van a nézőtéren. Mondom, ez igen, ez már rajongás, mikor jutok el én ide… Annyira erős volt a zaj, hogy kimentem a bárpult mellé a művészasztalhoz, akkor derült ki, hogy a VIP-szektorban két csapat egymásnak esett. A vészkijáratot kellett kinyitnom, a nézők arra hagyták el a teret, a verekedők a bejövő biztonsági őrrel is összetűzésbe kerültek. Később jöttek a rendőrök, elvitték a rendbontókat, a közönség viszont visszajött. Megkérdeztem őket, folytassuk-e az estét. Mivel igennel szavaztak, mentünk tovább és egészen csücskös hangulatban zártunk. A humor mindent legyőzött! Azóta is mondom mindenkinek, nem az számít hányan vannak az előadásodon, hanem, hogy összeverekednek-e érted! Ezt még csak Hadházi váltotta ki eddig.

(Folytatjuk)

Az akciós előadások listáját itt találod:

Budapesti előadások

Vidéki előadások