Kiss Ádám és Elek Péter leültek egy asztalhoz játszani, és ezt százezrek nézik.

A két humorista paródia-párbajt vív egymással a YouTube-on: a Mitparodizálsz?! című videósorozat eddigi három epizódjában Ádám és Péter olyan ismert arcokat idéz meg (legalábbis a hangjukat), mint Berényi Miklós és Gyurcsány Ferenc; megszólalásig (de még utána is) hasonlít a hangjuk Fábry vagy Friderikusz Sándoréra, és természetesen Puzsér Róbert orgánuma is előkerül. És Kasza Tibi, Csonka András, Freddy Mercury, Gáspár Laci…

Elek Péter parádésan utánozza Vágási Ferit és Gálvölgyi Jánost, Kiss Ádám pedig bármikor élethű Dévényi Tibor-paródiát villant, de Korda Györgyként vagy Müller Cecíliaként is brillírozik.

Sőt: nemcsak személyiségeket személyesítenek meg, de az is kiderül, hogy Kiss Ádám frenetikusan tud tűzijátékot és galambot is utánozni.

A három videót együtt már több mint félmillió alkalommal látták a YouTube-on, a hatalmas siker egyik folyománya, hogy a minisorozat produkciója egy 45 perces műsor formájában mostantól élőben is megrendelhető, vállalati rendezvényekre, céges bulikra. Sőt: a humoristák előzetes egyeztetés után a műsort a dolgozókhoz is igazítják, beleszőve őket a paródiákba, dialógusokba.

A műsor megrendelhető a rendezveny@dumaszinhaz.hu email címen.