Kovács András Péter minden héten mikrofon elé ülteti valamelyik kedvenc hírességét – és annak legjobb barátját.

Mert egy híresség nyomdakész, egy barát viszont őszinte.

A KAPod podcastban az ismert vendég életét a barát szemszögéből láthatjuk, ez a szemszög pedig gyakran más és meglepő – még a vendég számára is. Közös évtizedek, régi és új félreértések, szembesülések és felismerések olyan beszélgetésekben, melyek előnyére válnak minden barátságnak.

Az a koncepció, hogy vendégül látok egy ismert embert és egy jóbarátját, hogy vendégünket a barát bensőséges és őszinte szemszögéből láthassuk, egyben bepillantást nyerhessünk a barátságok anatómiájába, és egy fél órára egy oldott baráti társaság tagjaivá válhassunk

– mesélte humorszakmai portálunknak KAP.

Az első epizódban, amiben Farkas Robi és Janklovics Péter mint általános iskolai évfolyamtársak nosztalgiáztak, a másodikban pedig Hajnóczi Soma kétszeres bűvész világbajnok és gyerekkori legjobb barátja, dr. Kerpel Dávid ügyvéd volt a vendég.

A beszélgetésből kiderült például, hogy:

Somának esze ágában sem volt bűvészkedni, Dávid rángatta el egy bűvésztanfolyamra
Soma és Dávid egy ideig egy ikerpárral randizott – Dávid a kapcsolatot házasságig vitte
Soma első fellépése csúnya kudarc volt, pedig a közönség óvodásokból állt, de még őket is sikerült kiábrándítania.

A március 21-i epizód vendégei: Aranyosi Péter és a legjobb barátja. Az új epizódok keddenként érkeznek (KAPod-kedd) a népszerű podcast-platformokra (Spotify, Deezer, Google), később pedig megjelennek a dumatv.hu oldalon is, ahol teljes terjedelmükben megtekinthetők.