Saras tócsákban ugrálni – ez nem(csak) Peppa malac legkedvesebb tevékenysége, hanem egy podcast címe is. A műsorokban Tóth Edu és Szobácsi Gergő beszélget az aktuális vendéggel egy nagyon fontos témáról:

az apaságról.

Erősen indult a podcast, ugyanis a debütáló adásban Nyáry Krisztián volt a vendég, akivel arról is beszélgettek a műsorvezetők, hogyan kell rávenni a gyerekeket az olvasásra. (Itt meghallgathatod: Spotify, YouTube).

A második részben Aranyosi Péter volt a vendég (itt meghallgathatod: Spotify, YouTube), akiről így nyilatkozott Edu egy Facebook-bejegyzésben:

Amikor Aranyosi Péterrel egy légtérben tartózkodsz, egy idő után rájössz, hogy amíg nem lépett be a szobába, te egy néma, sötét, nyirkos barlangban üldögéltél, de amióta ott van, sült mamutcombokat rágcsálgattok nevetgélve a tábortűz mellett.

 

A harmadik epizódban pedig Lovász Lászlóval beszélgettek a házigazdák. A rádiós-humorista szerint attól sem kell nagyon félni, hogy egyszer majd kamasz lesz a gyerek (itt meghallgathatod: Spotify, YouTube).

Tóth Edu humorszakmai portálunknak elárulta, hogy a negyedik epizódban Kormos Anett lesz a vendégük, akivel a gyerekek tartalmas időtöltéséről beszélgetnek majd, az ötödikben pedig Kovács Gellért filmszerésszel arról, milyen filmeket mikor érdemes megmutatni gyermekeinknek, és szóba kerül az apaság megjelenítése a legfontosabb filmekben.