Légyott. Nem rovartani előadás – ez a címe Szobácsi Gergő és Szupkay Viktor újabb közös estjének. Megkérdeztük a két főszereplőt, hogyhogy ismét közös estre adták a fejüket, és hogy mire számíthat, aki megtekinti az izgalmas című előadást.

Szobácsi Gergő elmondta, hogy a közös est gondolata még a Háztartási szex című estjük előtt merült fel. Mindketten önálló est ötletével jelentkeztek, ám a Dumaszínház részéről jött a felvetés, hogy lehetne egy közös estjük. Így született meg a Háztartási szex, ami három évig ment nagy sikerrel. A recept most is hasonló:

Hasonló témák kerülnek szóba, mint a Háztartási szexben, hiszen ez annak az estnek a folytatása, csak épp nem az lett a címe, hogy Háztartási szex 2., hanem hogy Légyott. Arról szól, hogy mi lesz a légyottból, ha sikeres. Elárulom: hosszú párkapcsolat, gyereknevelés.

– tudtuk meg Gergőtől. Az említett témákon túl vélhetően a megcsalás is szóba kerül majd az esten, legalábbis Szupkay Viktor a hűtlenségről mondott nekünk néhány fontos gondolatot:

Azt nem tudom, hogy mi a megcsalás, de arról sokat tudok mesélni, hogy mi nem az. Például nem minősül annak, ha légyott közben megbüntetnek parkolásért.

A humorista azt is elmondta, miért nem az este a legvalószínűbb időpontja egy jó kis hűtlenkedésnek:

A legtöbb párkapcsolatban azt hiszik a felek, hogy este, éjszaka van a legnagyobb kísértésnek kitéve a párjuk egy légyottra. Pedig délután. Az a tökéletes időzítés arra, hogy a legjobbat hozd ki magadból, üde, friss, illatos, csinos legyél, és ne aludj bele már az elején a beszélgetős részbe, mint otthon.

Annak ellenére, hogy Szobácsi és Szupkay összeszokott párost alkotnak, a két humorista nem egyszerre lép színpadra, egymás után szórakoztatják a közönséget, de Gergő szerint a jövőben ez még változhat: „valamikor még előfordulhat, hogy idővel lesz majd egy közös rész is”.

 

Légyott – Nem rovartani előadás // Szobácsi Gergő és Szupkay Viktor közös estje – BEMUTATÓ
2023.05.27. – 21:00
KOMPÓT DUMAKLUB
Jegyvásárlás