Azt mindenki tudja, hogy a stand-up esteken a poénok hatására kialakuló nevetés tökéletes stresszoldó, hiszen ellazítja a testet, csökkenti a feszültséget.

Az is közismert tény, hogy a kacagás endorfin hormon termelésére serkent, amely örömérzethez vezet. A röhögés emellett kedvező hatással van vérnyomásra, a légzésre, élénkíti a vérkeringést és a szívműködést, csökkenti a fájdalomérzetet, erősíti az immunrendszert.

A humorestek azonban arra is alkalmasak, hogy légkondicionált helyiségekben üldögélve hosszú ideig megkíméljük szervezetünket a fránya 38,5 Celsius foktól. Ez így már önmagában elegendő érv, hogy mindenki azonnal kezdjen el válogatni a repertoárban, ám most emeljük a tétet:

a július 14-én reggel 09:00 és július 16-a 23:59 között – az akcióban szereplő előadásokra – megvásárolt jegyekre 1.500 Ft kedvezményt biztosítunk, amennyiben a vásárláskor a DUMANYAR kuponkódot használod.

A kódot a kosár oldalon tudod érvényesíteni, és természetesen a kosárban lévő összes jegyre érvényes!

Hogy mely előadásokra érvényes az akció? Itt találod a kedvezményes jegyárú budapesti előadásokat, itt pedig a vidékieket. Van köztük önálló est és nyilvános tévéfelvétel éppúgy, mint Four Stars és Zenebu@ik.

Jó válogatást, aztán pedig jó szórakozást és kellemes hőmérsékleteket kívánunk!