Egyre közeledik az év – mit az év, minden idők – legnagyobb hazai stand-up eseménye! November 25-én az MVM Dome-ban rengeteg humorista fellépésével ünnepeljük meg, hogy már 20 éves a Dumaszínház.

A rengeteg szó cseppet sem túlzás, a fellépők listája ugyanis így néz ki: Aranyosi Péter, Badár Sándor, Hadházi László, Kovács András Péter, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Dombóvári István, Janklovics Péter, Mogács Dániel, Beliczai Balázs, Benk Dénes, Csenki Attila, Ráskó Eszter, Ács Fruzsina, Musimbe Dávid Dennis, Lakatos László, Bellus István, Tóth Edu, Hajdú Balázs, Szobácsi Gergő, Szupkay Viktor, Szabó Balázs Máté, Elek Péter, Fülöp Viktor, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Felméri Péter, Litkai Gergely, Lovász László. (Ráadásul az est ajánlója szerint a stand-up mellett akár árnyékszínház, zenei betétek és indokolatlan showelemek is felbukkanhatnak ezen az emlékezetesnek szánt estén).

A monstre stand-up gálára már beindult a jegyértékesítés, annyira, hogy az óriási érdeklődésre való tekintettel újabb szektorokat kellett megnyitni a sportcsarnokban.

Csapj le a jegyekre, amíg még vannak, hogy részese lehess a Dumaszínház-történelem legnagyobb huszadik szülinapi bulijának!

20 éves a Dumaszínház – Röhögve kibírtuk!
2023.11.25. – 19:00
Budapest – MVM Dome (1098 Budapest Üllői út 131.)
Jegyvásárlás