A szokásokhoz híven idén is több helyszínen is lehetőség lesz röhögve búcsúztatni az évet. A Dumaszínházban többek között Musimbe Dávid Dennis-szel szilveszterezhetünk, december 31-én este 6-tól a No para című estje látható a Corvinban. A humoristával beszélgettünk erről. Is.

 

Hogy érezted magad a 20. szülinapi gálán?

Nagyon nagy flash volt! Én csak hét éve vagyok a társulat tagja, de ezen az estén én is megéltem, hogy honnan indult a színház, és hol tart most. A másik fontos tényező, hogy ez egy elég magányos szakma, sokat utazunk egyedül, itt pedig együtt voltunk, egymásért izgultunk a takarásban, együtt készültünk, és ez sokkal közelebb hozta egymáshoz a kollégákat. Hat percet álltunk a színpadon a Lakatossal, de azt az élményt egy életre elraktározom.

Milyen érzés, hogy a te önálló ested az egyik, amivel búcsúztatja az évet a Dumaszínház?

Hatalmas megtiszteltetés. Nagyon nagy dolog, ha valakinek az estje felkerül az év utolsó napján a menüre. És elég jó visszaigazolás – hál’Istennek szeretik az estet. Nagyon várom a szilveszter estét, szépen felöltözünk, és a közönséggel együtt elbúcsúztatjuk az évet.

Milyen élményeid vannak eddig a No para esttel?

Ez az első önálló estem. Szép lassan összeállt, most már bátran mondhatjuk, hogy van egy szép íve, mondanivalója. A közönség azért is szereti, mert sokan tudnak azonosulni ezekkel a hétköznapi parákkal, problémákkal, amikről beszélek. Szilveszterkor is ezekről a családi, párkapcsolati dolgokról lesz szó, amik mindenkit érintenek.

Mik a 2024-es terveid?

Bemutatom a második önálló estem, ezen már dolgozunk, elég jól állunk. Továbbra is járjuk majd az országot Lakatos Lacival és a Meg tudjuk magyarázni című közös estünkkel. Szeretnék sokat fellépni, utazni, új videós tartalmakat gyártani. És persze a családdal lenni, töltődni.

 

SZILVESZTER – No para!: Musimbe Dávid Dennis önálló estje, műsorvezető: Lovász László
2023.12.31. – 18:00
Corvin Dumaszínház
A szilveszteri előadásra kizárólag vacsorás jegy kapható. A jegyárak tartalmazzák a menük árát is (az italokét nem), de a vásárláshoz ki kell választani a menü fajtáját. A jegyet SZÉP kártyával is megvásárolhatod. A választható menükről itt tájékozódhatsz.