A Marsra magyar! következő epizódja egészen különleges lesz a stand-up rajongói számára: a június 23-i rész tele lesz dumaszínházasokkal.

A sorozatban egyébként is rendszeresen feltűnnek humoristák, hiszen Badár Sándor az egyik főszereplő, csakúgy mint a dumaszínházas produkciókból is ismert kiváló színésznő, Stefanovics Angéla.

Az említett epizódban azonban további négy stand-up comedyből (is) ismert művész felbukkanására számíthatunk: Mogács Dániel, Janklovics Péter, Hajdú Balázs és Lakatos László is játszik a Lázadás című részben.

Mogács ének-zene és történelem-tanárt alakít, a tüntetők egyik szószólójaként láthatjuk majd; Janklovics Péter vetőmag-kereskedőt, Hajdú Balázs főállású álláskeresőt játszik. Lakatos László pedig tökiként szolidarizál a bakiakkal.

A Magyar Telekom és a KMH Film koprodukciójában készült, óriási sikerrel futó dokukomédia második évadában továbbra is a Hajnal-Vasad Kft. mindennapjait ismerhetik meg a tévénézők.

Az említett epizód június 23-án vasárnap 17.25-kor lesz látható az RTL műsorán. (De ha netán valaki lemaradna, utólag, az RTL+ streaming csatornán visszanézheti.)

 

Fotó: Aradi Nóra