1977-ben kezdődött minden, mikor a Honvéd Kórház szülészetén felsírt Janklovics Péter, akit szülei egy ezerkettes Ladával vittek haza – melynek a színére nem emlékszik, ahogy sok másra sem, csak tudja, mert elmesélték neki.

Na, hát ennyire az elejétől indít a humorista a Szembe Sorel Podcast legújabb adásában, hogy végül eljussunk egészen addig a kijelentésig, elérte azt a karrierjében, amiről tizennégy évesen álmodott.

Vagyis majdnem, mert az eredeti terv szerint egy kukásautó hátulján álló ember szeretett volna lenni.

A kettő között érdekelték magánnyomozók, a fotózás, koccintott a matek kettes után és hétszer nekiugrott a Színművészeti felvételijének, hogy végül diploma nélkül is annyira rákapjon a taps ízére, mint más a heroinra – amúgy ez a podcast címe.

A címünkben beharangozott mélyinterjút viszont nem most adta, hanem első stand up fellépése után, amiket egy haverja szervezett le a háta mögött. Ha nem hívják fel a HOT! Magazintól, talán sosem szerződtetik a Dumaszínházhoz, de a részletekről nem árulhatunk el többet, különben nem sok értelme maradna végighallgatni a teljes beszélgetést.

Ami a reklám után látható:

REKLÁM:

Thália lotyója – Ha én egyszer fényt kapok // Janklovics Péter önálló estje
2024.07.14. – 19:30
Corvin Dumaszínház
Jegyvásárlás