Lassan véget ér a nyár, ami egyet jelent azzal, hogy jönnek az új bemutatók! Erről hamarosan bővebben is írunk, addig is megmutatjuk, hogyan pihentek a humoristáink. Közösségi médiás nyárkörkép következik.

Mogács Dániel sejtelmesen csak annyit közölt olaszországi nyaralásáról, hogy „Aki kitalálja, hogy hol vagyok, az tudni fogja…” – amivel nehezen szállhatnánk vitába.

Később életjelet adott egy olasz borospincéből, ahonnét vele együtt mi is reméljük, hogy ki tudott jönni, hiszen szeptember 19-én már jelenése van Várpalotán az Akasztott ember önálló esttel.

Tóth Edu bor helyett vízbe mártotta magát a fia társaságában, azonban a humoristát strandolás közben kizárólag egy dolog foglalkoztatta: hogyan védhetné meg a bolygót a Facebook-oldalára posztolt képen látható sárga-kék borzadálytól. Hogy hogyan reagáltak a kommentelők, mindenki megnézheti, mint ahogyan Edu új önálló estjét is, amely a Kommentelők végnapjai címet kapta, és a MIXÁT-ban debütál szeptember 21-én.

Ráskó Eszter szintén gyereket úsztatott, vagy ahogy írta: a bébiviperáját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ráskó Eszter (@eszter_schwester) által megosztott bejegyzés


Aki megnézné A hetyegő viperát is, annak ajánljuk szeptember 26-át (Székesfehérvár), vagy október 12-t (Budapest, Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ), de Győrben és Békéscsabán is látható lesz. És még sok helyütt, másutt is.

Mindeközben Ács Fruzsina a nyaralása alatt sem hanyagolta el a bőrápolási rutinját, ezért egy cicás maszkban jelentkezett be az Operaház Fantomjának zenére. A humorista egyébkén élőben egyáltalán nem ijesztő – aki nem hiszi, nézze meg, mondjuk Keszthelyen a Kapunyitást vagy mondjuk a MIXÁT-ban az új közös Ács Fruzsina-Szabó Balázs Máté estet. Mi bajunk lehet?

Végül a legfrissebb: kisült KAP lángosa!

És akkor már ajánlunk néhány KAP-estet is: szeptember 13, Budapest, Honvéd Kulturális Központ; szeptember 15, Városmajori Szabadtéri Színpad.