Április elsején 10 órától másnap reggel 9 óráig a Dumaszínház minden meghirdetett előadására – beleértve a Corvin Dumaszínház, a Kompót Dumaklub és a vidéki előadásokat, valamint a DEKK projekt produkcióit – 30% kedvezménnyel tud jegyet vásárolni a Corvin Dumaszínház jegypénztárában – nyitvatartási idő alatt – és a dumaszinhaz.hu oldalon.

Nem csalás, nem ámítás és nem is tréfa!

A bolondok napjával mi soha nem viccelünk. Ne hagyja ki a lehetőséget!
Nézze meg kedvezményesen a Numerát – Kormos Anett és Kovács András Péter csajozós-pasizós estjét, vagy a Duma Swing 2-t – KAP, Illés Ferenc és Janklovics Péter jazz-up comedy műsorát.. Intsen búcsút Budapestnek, Szobácsi Gergővel és a Bye-bye Budapesttel, számoljon Litkai Gergellyel, vagy hallgassa meg a Mogács-meséket…

Próbálja ki a DEKK projekt remek előadásait – várják az Elhanyagolt férfiszépségek, A szerelem zsoldosai vagy a Fear the Szaknévsor, a szolgáltató szektor rémtörténeteivel…

Jobbnál jobb előadások – az új önálló estek sem kivételek – 30%-al olcsóbban!

Szintén 30% kedvezménnyel válthat jegyet a hatalmas népszerűségnek örvendő Dumafüred Fesztivál előadásaira, mely idén július 21. és július 30. között, a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban kerül megrendezésre. Gondolkodjon előre és vegyen kedvezménnyel jegyet, hiszen ismét lesz All Stars, Duma Jam és Duma Aktuál, de a kedvencek mellett sok újdonság is, mint például a Dumaszínház Roast 3 – Schobert Norbival –, Kovács András Péter estje, a Vihar a biliben vagy Dombi új műsora, A kis ember nagy gonddal jár.

Válogasson kedvére a széles kínálatból, és járjon jól velünk április elsején – ahogy Janklovics Péter mondja: „Nevetni mindig jó, de olcsóbban még jobb.”