Előadók:

Neszmélyi Emil

Leírás:

Motivációs előadás (cégre szabva is kérhető)

Neszmélyi Emil egy jókedélyű ügyvéd és Everest-hegymászó, aki szeret történeteket mesélni.

Talán érthető, hogy ilyen magasságokban nemcsak a humor, hanem a dráma is fontos szerepet játszik mondanivalójában. Az általa művelt stand-up műfaj közelebb áll a spoken word irányzathoz, aminek a fókuszában az izgalmas elbeszélés áll a szükségszerűen megjelenő poénok mellett. Különleges képessége, hogy komolyabb dolgokról is tud könnyed, szórakoztató, mégis közérthető stílusban beszélni és jó értelemben véve akár sokkolni is másokat.

Járt a világ összes földrészén, és ha már ott volt, meg is mászta mindegyik legmagasabb hegyét. Így jutott fel az Everest csúcsára is, ahol legyőzte a halálzónát, de nem különben az Antarktisz legmagasabb csúcsát is meghódította, miközben -50 fokban gyakorolta a túlélés művészetét.

Előadásainak várható hatásai között megjelenik a nevetés, az elgondolkodás, és ezek mellett az erős motiváltság is.

Az előadások motivációs tartalma cégre szabható a megrendelő igényeinek megfelelően. Ehhez szükséges egy előzetes egyeztetés a megrendelő vezetőivel 20-60 percben az előadás testreszabása céljából (videokonferencia útján), az előadással a hallgatóságban elérni kívánt hatás maximalizálása érdekében. A fellépő díjazása ezt az egyeztetést és az előadás egyediesítését is magában foglalja.

Ízelítő az előadásból: Neszmélyi Emil motivációs előadása

Időtartama maximum 90 perc. Vetítés szükséges!

További információért kérjük, írjon a rendezveny@dumaszinhaz.hu e-mail címünkre!

Go to Top