Előadók:

Török Ádám

Leírás:

SZALONSPICC
STAND-UPOS BORKÓSTOLÓ TÖRÖK ÁDÁMMAL
(éttermek menüjére szabva is rendelhető)

Szeretné feldobni céges vacsoráját?
Szórakoztató borkóstolót tartana?
Bevezetné éttermének új menüjét, mindezt humorral fűszerezve?
Ádám segít!

"Behízelgő bársonyosság, játékos tanninok, bátor savgerinc" -

Megtanítjuk Önöknek, hogyan beszéljünk úgy a borról vagy ételről, hogy azt senki se értse - de mindenki el legyen ragadtatva!

Itt az új gasztró-karikírozó show, ahol egy estére Ádám lesz a házi sommelier! Egy órás borsznobéria kezdőknek és nagyotmondóknak.

A megrendelő kérése szerint:

  • céges vacsorák ételeinek és italainak humoros, mégis szakszerű bemutatása
  • éttermek bor- és menüsorainak karikírozott tálalása
  • pincészetek boraiból humoros kóstoló tartása

  • Ha Ön borászat/étterem: Úgy mutatjuk be borát, ahogy még senki. Azt is elmondjuk róla, amit még maga sem tudott! Annyit adunk el belőle, amennyit meg sem termelt!

    Ha Ön borfogyasztó: Megtanítjuk eltartani a kisujjat. Hogyan vágjon fel barátai előtt? Hogyan lögybölje a bort? De legfőképp: mit köpjön ki és hova?

    Ízelítő az előadásból: https://vm.tiktok.com/ZGJcFetvw/

    Török Ádám humorista, elvégezte a WSET Level 1 Award In Wines borismereti alapképzést (bor-étel párosítás, borvidékek, fontosabb világfajták, borrendszerezés)

    A bor- illetve ételbemutató az adott pincészet/étterem bor-, illetve menüsorára szabható a megrendelő kérése szerint (kb. 4-6 tétel). Ehhez előzetes egyeztetés, adott esetben termékminta megküldése ajánlott a bemutatni szánt gasztrótermék egyedi jegyeinek alaposabb ismertetése érdekében.Higgyék el, Ádám örömmel kóstolja termékeit. Akárhányszor.

    Ne feledjék, a humor a legfontosabb fűszer, tegyenek bele bőven!

    A fellépti díj az előzetes egyeztetést is magában foglalja.
    További információért kérjük, írjon a rendezveny@dumaszinhaz.hu e-mail címünkre!

    Akik már kipróbálták: Yettel, Fornetti, Fütyülős, Nádudvari, Erős Pista, CEWI, Zengő Borbár

    Go to Top