Ráskó Eszter kedden a Morning Show vendége volt a Class FM-en. Stohl András és Pataki Zita mellett természetesen Janklovics Péter is jelen volt a stúdióban, így 50% volt a dumaszínházas arány. Az adásban olyan témák merültek fel, mint például a pornó vagy a töltött káposzta. Miniinterjú Ráskó Eszterrel.

Mi volt a meghívásod apropója?

Az Istenítélet című darab utolsó előadásán futottam össze az egész stábbal a Vígszínházban, ahol némi kedélyes kacarászás után már nem bírták tovább, meghívtak. Mondhatni, a pótszékek hoztak össze minket.

Milyen témákról esett szó?

Elég durva tematikával készültek, volt minden a pornótól az impróig.

Mennyire jön be a rádiós műfaj? Bár, gondolom, nem voltál zavarban.

Ebben az idősávban még túl álmos vagyok a zavarba jövéshez. Jó muri volt, megígértem, ha egyszer délutánra teszik, fülig pirulok.

Milyen volt a hangulat?

Én még olyan helyen nem voltam, ahol ott lett volna Janklovics és rossz lett volna a hangulat. A Pataki-Stohl-Janklovics trió pedig igazán brutál.

Különleges bánásmódban részesültél Janklovics kollégától?

Sajnos csak annyira, amennyire a társadalmi konvenciók engedik. Viszont Stohl Buci rendkívül felelőtlenül megadta a privát email címét. 500 forintért bármilyen csatolmányt továbbítok neki, és nem ítélkezem. #lányokírjatok