Nincs kellemetlenebb karácsonykor annál, mikor kényszermosoly ül szeretteink arcán, mikor kibontják a nekik szánt ajándékot…  Látjuk, most sem találtuk el… És talán mindannyian ismerjük „a megint sapka” arckifejezést is…

Sokan mondják, a meleg zoknival nem lehet mellényúlni, de ha valami örömtelibb meglepetést szeretne okozni, higgye el, nem az a nyerő megoldás. Idén karácsonyra ajándékozzon egy kis kacagást – lepje meg rokonait, barátait vagy épp munkatársait Dumaszínház jegyekkel!

Itt nem probléma, ha nem tudja felesége, barátnője cipő és ruhaméretét, nem kell megkockáztatnia, hogy nem tetszik neki az ajándékba kapott ruha, ékszer vagy táska… Nálunk mindegy, hogy kedvesének milyen színű a szeme, biztosan jól áll neki, ha könnyesre neveti.

Menjen biztosra, ajándékozzon néhány órányi kikapcsolódást! Széles humorválasztékunkkal állunk rendelkezésére. Már elérhető a januári, februári és márciusi műsorunk is. Szerezzen örömet párjának karácsonyra Hadházival, Kőhalmival, KAP-al, Kiss Ádámmal… Csapjon egy görbe estét barátaival és a szókimondó Dombóvárival, vagy vágódjon be anyósánál Badárral, Fábryval vagy Ricsifiúval…

Szexi és tabu, aktuális, közélet és bulvár – keresgéljen előadásaink között!

Az előszilveszteri, szilveszteri, januári, februári és márciusi előadásaink listáját itt találja:

Előszilveszteri, szilveszteri, januári, februári és márciusi előadások

Megjelentek DVD-n és Blu-rayen a Dr. Mogács: Országos Népbutító Kampány, Dombóvári István: 120.021 gramm, Fábry Sándor: Oh, Tannenbaum! és Vietnami balzsam és Felméri Péter: Majd én megmondom! című estek – barátoknak és családnak egyaránt ötletes ajándék lehetnek.