A sok színes év végi program közül magunkat ajánljuk, ha már 30-án elkezdené az óév búcsúztatását, és mindezt humorral körítve képzeli el. Várjuk szeretettel vacsorás és nem vacsorás előadás-konstrukcióinkkal, és azokkal a humoristákkal, akikből sohasem elég. Az év utolsó két napján jön Bödőcs, Kőhalmi, Hadházi és Aranyosi, és lesz jócskán Kiss Ádámból, Beliczai Balázsból és Kovács András Péterből is.

Nálunk, a Corvin Dumaszínházban az előszilveszteri vigalom december 30-án délután háromkor kezdődik, ahol a tankmániás légpuska-tulajdonos, elszánt Diósgyőr-szurkoló Aranyosi Péter és a pályaelhagyó építészmérnök, akit szülővárosában, Szentesen sokan Kőhalminé Zolikának ismernek, azaz Kőhalmi Zoltán nyitja a sort. Este kilenc órától ugyanitt veszi birtokba a színpadot a hangulat-karbantartó, 25 éve a pályán lévő Hadházi László és a Dumaszínház egyik legfiatalabb tagja, aki már akkoriban stand-upolt, amikor még nem is sejtette, hogy ez a műfaj létezik, vagyis  Kiss Ádám. A nevetés garantált, viszont a jegyár ezen a napon a Corvin Dumaszínházban nem tartalmazza a vacsorát.

A Kompót Bisztró nagytermében viszont – szintén december 30-án – először fél héttől egy háromféle menüsorból választható, vacsorás, szórakoztató előszilveszteri élményben lehet része Aranyosi Péterrel és Hadházi Lászlóval. Ugyanitt – a fent említett vacsorás konstrukcióban – kilenctől Hadházi László mellett a jogász-világból érkezett, földön járó művész, realista álmodozó Kovács András Péter szórakoztatja az előszilveszterezőket. Itt a jegyárak vacsorával együtt értendők.

Az év utolsó napján akár már az ebédjét is a humor budapesti fellegvárában, a Corvin Dumaszínházban költheti el, ahol egy órától Kiss Ádám és Búcsúszentlászló csiszolt gyémántja, Bödőcs Tibor mellett, egy háromféle menüsorból kiválasztható ebéd várja. Ez a konstrukció érvényes a délután négy órakor kezdődő előadásra is – a hangulatfelelősök ezúttal Kiss Ádám és Kőhalmi Zoltán lesznek. Az év utolsó előtti előadása a Dumaszínházban este hétkor veszi kezdetét, szintén választható menüsoros vacsorával és a Kőhalmi-Bödőcs párossal, majd végül a humor mellett a zene is szerepet kap, 22:30-tól a Duma Swing című, szintén vacsorás előadás – Kovács András Péterrel, Janklovics Péterrel és Illés Ferenccel – zárja a sort és ezzel a 2015-ös esztendőt. A jegyárak a vacsora árát tartalmazzák.

Szilveszter napján a Kompót Bisztró nagytermében délután háromkor kezdődik az élet – az ügyeletes humorfelelősök: Kovács András Péter és Hadházi László lesznek. Az előadás vacsorás. Ugyanitt este héttől Aranyosi Péter és a mindig ügyfélorientált, közönségcentrikus Beliczai Balázs gondoskodik a jókedvről. A jegy magában foglalja a választott menüs vacsorát.

A Kompót Dumaklubban december 31-én 16 órától Beliczai Balázs és Kőhalmi Zoltán lépnek a színre. Ez az előadás nem vacsorás.

Váltson jegyet már most, ne hagyja az utolsó pillanatra. Lepje meg magát, kedvesét, családját egy évet búcsúztató élménnyel. Bővebb információt a Dumaszínház honlapján, az előadások fül alatt, a kiválasztott előadásra kattintva talál.