Fülöp Viktor általában saját magára hasonlít, de fellépésein mindig személyesen jelenik meg, viszont Sulyok Péter 1986-ban született Ajkán. Mindketten szenvedélyes gyűjtők. Viktornak évfolyamtárs-gyűjteménye, Péternek szakmagyűjteménye van.

Viktor testmagasságához képest alacsony, de a tükörben mindig jobban néz ki, mint élőben. Figyel a munkavédelemre, így olykor alváshoz is gumitalpú cipőt használ. Kedvelt középiskolai tanár, profi BKV ellenőrfigyelő és népszerűségre vágyó humorista. Tehetségére sokan felfigyeltek már, de sosem árulták el neki. A nevettetés jelenti számára a legfőbb örömforrást.

Péternek van programozói, gyógy-masszőri, marketing- és reklámkommunikációs végzettsége, de jelenleg egy pénzintézetnél foglalkozik – ahogy ő mondja – „gyökérkezeléssel”. Tizenhét évesen veszítette el teljesen a látását… Mindig is sok minden érdekelte, sokféle embert megismert, és most történeteket fog mesélni magáról és másokról, Önöknek, remélve, hogy ezek a történetek nem csak őt, hanem másokat is szórakoztatnak majd.

Ha unja a hétköznapit és szeretne egy kis extrát, nézzen be az október 22-i Kompót Extrára.

Az előadás oldala IDE KATTINTVA érhető el.