A Dumaszínház vadonatúj kabaréműsorával sorra járja a vidéki városokat. A Belül semmi című előadásban van minden, ami csak kell: jelenetek, monológok, zene, parádés szereposztás és lenyűgöző alakítások megdöbbentően optimális műsoridőben.

A Dumaszínház legújabb produkciója, a Belül semmi a klasszikus kabarék hangulatát idézi. Kőhalmi Zoltán konferansziéként vezeti négy társát, a Bálint Ferencből és Tóth Szabolcsból álló Szomszédnéni Produkciós Irodát, valamint Janklovics Pétert és Mogács Dánielt – utóbbi egyben az előadás rendezője is.

Ahogy minden kabaréban, itt is jelenetek, monológok és zenés produkciók követik egymást, a sokszínűség pedig már csak azért is garantált, mert a jelenetek számos különböző szerzőnek: Vinnai Andrásnak, Laboda Kornélnak, Kovács András Péternek, Tóth Szabolcsnak és Bálint Ferencnek köszönhetőek.

Janklovics Péter úgy vallott az előadásról, hogy az címéhez hűen egyszerre könnyed, ugyanakkor abszurd, szókimondósága miatt pedig azért eltér a műfaj klasszikus darabjaitól.

A Belül semmivel elsősorban a vidéki közönséget örvendeztetik meg a Dumaszínház humoristái, a győri bemutató óta jártak már Miskolcon és Vácon, és ezután sem állnak meg az országjárással, de március 5-én 16 órától a Corvin Dumaszínházban is színpadra lépnek.