Halt már meg Ön? Volt már az Ön szemében csillagfejű csavarhúzó? Jósolták már meg a halálát? Hisz Ön az örök halálban? Hol volt és hol lesz Ön, amikor nem él? Érezte már, hogy emésztőenzimjei Ön ellen fordulnak? Foglalkoztatja Önt a gondolat, hogy hol laknak vagy hova költözhetnek Önben férgek? Fél?
November 11-én ismét jelentkezik a Laboda Kornél és Litkai Gergely jeleneteiből összeállított előadás, a Kaputt. A márciusban bemutatott kabaré az elkerülhetetlen halál témáját járja körül.
A Kaputt nem egy klasszikus értelemben vett kabaré, igazából egy szkeccs előadás, ami különálló jelenetekből épül fel, és mondhatni, hogy a témából adódóan az íróknak is eléggé elszabadult a fantáziájuk. Nem kíméli a nézőt, de nagyon jól lehet rajta szórakozni.

Az előadás rendezője Dömötör András, akit Litkai Gergely keresett meg azzal a céllal, hogy a kabaré műfaját megújítsák, András szavaival élve, „a színház felől érkező alakok bevonásával”. Sokat beszélgettek, majd arra jutottak, hogy miért ne lehetne a külföldi trendeket követve a hazai kabaré is progresszív? A halál témáját András vetette fel, amiből aztán Laboda Kornél és Litkai Gergely írta meg a jeleneteket.
A próbafolyamat alatt a szöveg is alakult némiképp, és sokat számított, hogy a jeleneteket játszó négy színész – eredetileg Bartsch Kata, Ficza István, Kocsis Gergő és Janklovics Péter, a mostani felállásban Bartsch Kata szerepét Sipos Vera vette át – hogyan hatnak egymásra. Így született meg a produkció.
Tehát, ha foglalkoztatják a fenti kérdések, vagy ha szeretne borzongva, jól szórakozni, ne hagyja ki a Kaputtot!