A Valentin-napi programkavalkádból természetesen a Dumaszínház is kiveszi a részét: február 14-én hat előadással várjuk a nevetni vágyókat.

A Dumaszínház február 14-én, Valentin-napon is egész nap várja a közönséget. A délelőtt a gyerekeké: a Sütibár című mesés gyermekrevü az édesség csodálatos világába repíti fiatal nézőit, miközben olyan mesehősöket varázsol a színpadra, mint a brémai muzsikusok, Herkules, Aladdin, vagy az Óz, a nagy varázsló figurái.

A délutáni előadások sorát Bödőcs Tibor nyitja önálló estjével, a Cefre Palotával – a fél kettes előadás Tóth Eduval egészül ki, az este fél nyolcas pedig Hajdú Balázzsal.

Dupláz Hadházi László is. Először öt órától a Testbeszéd című interaktív előadásban lép színpadra a Corvin Dumaszínházban, ahol a nézőnek lehetősége lesz őt jobban megismerni. A különleges produkció során az előadóval kapcsolatos tesztkérdésekre mindig a közönség ad választ előbb, tehát kiderül, hogy milyennek látják a nézők a humoristát valójában. Az interaktív személyiségteszt után a Kompót Bisztróban, este nyolctól – egy vacsorás est keretében – találkozhatnak vele újra, ahol Aranyosi Péterrel együtt állnak színpadra.

A Kompót Dumaklubban este héttől Litkai Gergely és Felméri Péter képzőművészetről szóló közös estjükkel, a Galerivel várják a közönséget.